Tohle jsem viděla při jednom z ještě těch letnějších večerů na Karlíně v jednom parku při promítání. V tu dobu film ještě nevyšel v žádném českém kině, a tak bylo docela příjemný si sedět, upíjet si z ovocnýho piva a kochat se jako jeden z prvních diváků na německou komedii ze školního prostředí.

Neberu to až tak vážně, ale hodnocení 76% je docela úměrné. Má to v hlavní roli sexy chlapa, dělají si tam srandy z drog, jedna učitelka je nerdka (přesně tenhle typ učitelky na škole taky máte), hraje tam dobrá hudba,mezi spolužáky se šikanuje a sem tam je tam i ta láska. Pár ozkoušených fungujících témat, které nic nezkazí, a máte na světě relativně dobrej film. Lepší film z něho dělá pak už jen humor toho, kdo ten film psal. A taky ten herec.
Mimochodem, když se nad tím tak zamyslím, určitě jste někdy viděli film, kterej se zdál bejt strašně chytrej. Vědecky doloženené kecičky (třeba ve filmu Lucy, který mě mimochodem nadchl, ale pak ke konci zklamal přílišným sci-fi), filozofická moudra a děsivé monology a citáty - jak a kdo to vůbec vymýšlí?

Ve svém periferním vidění jsem pozorovala svoje kamarádky (a taky je hlavně poslouchala), a tak můžu říct i za ně, že se jim film líbil. Doporučuju si ho pustit při náladě, kdy jste unavený, ale nechce se vám spát a chcete se u něčeho vklidu uvolnit.

Categories:

Leave a Reply